Καμπάνιες

Εκλέγοντας Πρωταθλητές για μια Κοινωνική Ευρώπη-καμπάνια για τις ευρωεκλογές

Κατηγορία: Καμπάνιες

Εκλέγοντας Πρωταθλητές για μια Κοινωνική Ευρώπη-καμπάνια για τις ευρωεκλογές

Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία «Εκλέγοντας Πρωταθλητές για μια Κοινωνική Ευρώπη» διεξάγεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Καταπολέμησης της Φτώχειας (EAPN) και τα μέλη του (29 εθνικά δίκτυα και 18 ευρωπαϊκές οργανώσεις) που εκπροσωπούν εκατοντάδες οργανώσεις, οι οποίες εργάζονται στο πεδίο με χιλιάδες ευρωπαίους πολίτες καθώς και με άλλους εταίρους που υποστηρίζουν μια κοινωνική Ευρώπη.

 

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Φτώχειας στο ALTER SUMMIT

Κατηγορία: Καμπάνιες

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Φτώχειας στο ALTER SUMMIT

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Φτώχειας, συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της 1ης Εναλλακτικής Συνόδου των Ευρωπαϊκών Κινημάτων – ALTER SUMMIT που έγινε στην Αθήνα, 7-8 Ιουνίου 2013.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ: «Αγώνας ενάντια στη φτώχεια και αντίσταση στη διάλυση του κράτους πρόνοιας στην Ευρώπη: κοινωνικά δικαιώματα για όλους/ες»

Κατηγορία: Καμπάνιες

Συντονίστρια: Κατερίνα Πούτου, πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Καταπολέμηση της Φτώχειας, ιδρυτικό μέλος της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ», ενεργό μέλος στο πεδίο των κοινωνικών διεκδικήσεων και με πολυετή εμπειρία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Θέτοντας το πλαίσιο της συνάντησης: "Προκλήσεις και διλήμματα των εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών καταπολέμησης της φτώχειας - Απαιτήσεις και προϋποθέσεις οργάνωσης και συντονισμού των κινημάτων" 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Φτώχειας

Διεύθυνση: Μαυροματαίων 43, 10434

Τηλ.: 210 8259880

Φαξ: 210 8259880

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Φόρμα Επικοινωνίας